Sini Harjula

Cheerleading lajipäällikkö

Sini toimii Liikuttajissa cheerleadingin lajipäällikkönä sekä valmentaa lajin parissa. Sini on aloittanut harrastamisen noin 14 vuotta sitten ja on harrastanut lajia Lahdessa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Tuusulassa. Viimeisimmässä seurassa Sini harrasti SM-tason edustusjoukkueessa.

Valmentajana Sini on toiminut viimeisen kuuden vuoden ajan, ja on valmentanut sekä mini- että juniorijoukkueita. Sini oli myös tuomassa cheerleadingia takaisin Riihimäelle, sillä kuusi vuotta sitten he perustivat toisen valmentajan Tanjan kanssa Cheerleadingjoukkue Wildin.

Sinin mielestä parasta valmentamisessa on päästä tekemään yhdessä, nähdä joukkueen kehittyvän ja tietysti kisakokemukset! Valmentajan roolissa Sinin parhaita kisasaavutuksia ovat Feral -joukkueen kaksi pronssia UnelmaCup kisoista, sekä kultaa CheerNääs kisoista.

”Cheerleading on lajina monipuolinen ja uusissa taidoissa onnistuminen on aina mahtavaa! Parasta on myös joukkuekaverit, sekä uusien ystävien saaminen lajin kautta!”

sini.harjula(a)liikuttajat.net

Suvi Lehvonen

Tanssi- ja voimistelulajien valmentaja

Suvi toimii Liikuttajissa tanssi- ja voimistelulajien valmentajana. Suvi suorittaa tällä hetkellä Vierumäen Urheiluopistossa valmentajan ammattitutkintoa ja voimisteluliiton korkeimman tason joukkuevoimistelun lajitutkintoa.

Suvilta löytyy monipuolinen kilpa- ja huippu-urheilutausta. Lapsuudessa kilpalajeina olivat rytminen voimistelu ja pesäpallo. Teini-ikäisenä Suvi siirtyi kilpa-aerobiciin ja tanssiin, edeten molemmissa lajeissa SM mitaleille ja maajoukkueeseen. Näin kilpaharrastus muuttui huippu-urheiluksi.

Saavutettuaan aerobicin SM hopeaa ja EM finaalipaikan Suvi jätti kilpa-aerobicin ja keskittyi tanssiin. Tanssin saavutuksia ovat olleet maajoukkue, SM kultaa discoduosta, SM 3. Ja 2. Showparitanssista, SM 2. ja 1. ja MM 4. koreografioilla muodostelmajoukkueelle, sekä lukuisia finaalisijoituksia.

Valmentajana Suvin vahvuuksia ovat ehdottomasti läsnäolo, vuorovaikutus, motivointi ja positiivisuus. Urheilija on aina yksilö, kaikilla on erilaiset tarpeet ja tavat oppia. Suvin mielestä parasta valmentajan työssä on kun valmennettavat oppivat ja oivaltavat. Suvi kertoo, että ilo ja sädehtivät katseet tuovat auringon jokaiseen työpäivään.

”Yhdessä ja yhteistyöllä, sekä monipuolisella tavalla valmentaminen tuo mielenkiintoa lisää lajiin kuin lajiin.”

suvi.lehvonen(a)liikuttajat.net

Mirja Oksanen

Kaudella -22 Mirja toimii Liikuttajissa cheerjoukkue Fiercen valmentajana. Cheerleadingin pariin Mirja päätyi jo noin 17 vuotta sitten. Valmentajan tehtäviä lajin parissa hän on tehnyt jo kymmenen vuotta.

Oman lajiuransa aikana Mirja on ehtinyt kilpailemaan erinäisillä kokoonpanoilla, ja muutamien höntsäilyvuosien jälkeen hän palasi vielä naisten SM-edustusjoukkueeseen muutamaksi kaudeksi. Nykyään Mirjan focus on täysin valmentajan tehtävissä ja lajin kehittämisessä Riihimäen Liikuttajissa. Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut valmentajana Riihimäellä alkeisjoukkeissa, seniorijoukkueissa sekä juniorijoukkueissa, joista on kertynyt myös kilpailumenestystä.

Valmentajana Mirja pyrkii tukemaan joukkueen yhteistä kehitystä jokaisen yksilön osaamistasoa myötäillen ja vahvuuksia korostaen.

”On mahtavaa, että saan toimia luottamushenkilönä harrastajien kehityksessä niin lajin kuin elämän muilla osa-alueilla! Mikään ei voita yhteistä tekemistä ja yhteisiä onnistumisen tunteita, tervetuloa meidän mukaan maailman parhaan lajin pariin!”

cheerleading(a)liikuttajat.net

Tanja Rantanen

Tanja toimii Liikuttajissa cheerleadingvalmentajana yli kuuden vuoden valmennuskokemuksella. Lajin harrastamisen Tanja aloitti vuonna 2005. Hän on harrastanut lajia niin Tuusulassa, Helsingissä, kuin Riihimäelläkin ja kilpaillut SM-tasolla sekä päässyt edustamaan Suomea myös EM-kilpailuissa vuonna 2012!

Muutama vuosi sitten Tanja siirtyi harrastajan roolista kokonaan valmentamaan. Valmentajana Tanja pyrkii olemaan positiivinen ja kannustava sekä tukemaan urheilijoiden kehitystä yksilöinä ja joukkueena.

”Laji on joukkueurheilua parhaimmillaan ja parasta valmentajana onkin nähdä urheilijoiden yhdessä onnistumisen riemu. Laji on kulkenut matkassani lapsuudesta asti ja se on antanut minulle aivan unohtumattomia kokemuksia, liikkumisen iloa ja ennen kaikkea elinikäisiä ystäviä!”

cheerleading(a)liikuttajat.net

Johanna Rantanen

Johanna toimii Liikuttajissa cheerleadingvalmentajana sekä urheilijana. Lisäksi hän ohjaa pienten lasten NinjaGym-Parkour ryhmiä, joiden ohjaamiseen hän on viimeisimpänä kouluttautunut. Valmentajana Johanna on toiminut jo yli kuusi vuotta erilaisissa joukkueissa. Hän on valmentanut hyvin eri ikäisiä lapsia ja nuoria (mikrot 3-6v., minit 7-12v. ja junnut 12-16v.). Johanna on itse harrastanut lajia jo yli 16 vuotta, mm. Tuusulassa, Helsingissä ja Riihimäellä. Vuosien aikana hänelle on kertynyt paljon kokemusta sekä kilpailusaavutuksia. Johanna onkin kilpaillut SM-, EM-, sekä MM-tasolla ja saavuttanut useamman SM-kullan, EM-kullan sekä MM-pronssia!

Valmentajana Johanna pyrkii olemaan positiivinen ja kannustava ja hän haluaakin ylläpitää joukkueen hyvää yhteishenkeä ja joukkueen yhteistä kehitystä. Joukkueessa jokainen jäsen on tärkeä ja Johanna haluaa omalla toiminnallaan tukea joukkueen lisäksi myös jokaisen kehitystä yksilöinä.

”Cheerleadingissä mielestäni parasta on monipuolisuus ja yhteishenki. Lajiin kuuluu monta eri osa-aluetta, joten lajissa voi kehittyä hyvin laajasti. Cheerleading on nopeasti kehittyvä laji, jossa voit kehittää ja haastaa itseäsi jatkuvasti. Yhteishenki on lajissa aivan mahtava, joka näkyy myös ikimuistoisissa kisoissa, joissa kaikki kannustavat toisiaan.”

cheerleading(a)liikuttajat.net

Sonja Ronkainen

Sonja valmentaa ja harrastaa Liikuttajissa cheerleadingia. Lajin parissa Sonja on ehtinyt olla jo noin 10 vuotta, aloittaen harrastuksen kuusi vuotiaana Riihimäen silloisessa cheerseurassa. Valmentajana Sonja on ehtinyt toimia viisi vuotta ja on valmentanut sekä minejä, että junioreita. 

“Valmentamisessa parasta on päästä seuraamaan lasten kehitystä lajissa ja kokea muut huikeat kokemukset yhdessä heidän kanssaan. Cheerissä parasta on lajin monipuolisuus,  positiivinen asenne sekä kannustus esimerkiksi muita joukkueita kohtaan. Treeneissä toimitaan aina joukkueena ja kukaan ei joudu olla yksin.”

Sini Heikkinen

Sini toimii Liikuttajissa cheerleading valmentajana. Siniltä itseltään löytyy pitkä joukkuevoimistelutausta. Sinin erilainen lajitausta onkin varsinainen rikkaus, sillä hän tuo harjoituksiin monipuolisuutta katsomalla asioita hieman eri näkökulmasta.  Cheerleadingin pariin hän hyppäsi valmentamaan muutamia vuosia sitten, ensin apuohjaajan rooliin ja sitten valmentajaksi. Pääasiassa Sini on valmentanut minejä, vieraillen välillä isompienkin treeneissä. Valmentajana Sini on  motivoiva tsemppaaja, sosiaalinen ja positiivinen!

“Parasta tässä työssä on se, kun näen kuinka lapset ovat onnellisia, oppivat uutta ja iloitsemme asiasta yhdessä!”

Maria Evelä

Maria toimii Liikuttajissa cheerleading valmentajana, aikuisliikunnan ohjaajana, sekä lasten perusryhmien ohjaajana. Marian lajitausta sijoittuu joukkuevoimisteluun. Vauhdikkaan ja monipuolisen cheerleadingin pariin hän ajautui muutamia vuosia sitten. Näiden vuosien ja joidenkin koulutusten aikana Maria on oppinut paljon sekä kehittynyt valmentajana huimasti! Maria haluaakin innostaa lapsia ja nuoria värikkään lajin pariin, sekä olla osana ikimuistoisia hetkiä joita cheerleadingin parissa varmasti kohtaa. Valmentajana Maria pyrkii olemaan aina kannustava ja ennen kaikkea positiivinen. Erityisen tärkeää Marialle on, että jokaisella harrastajalla on turvallinen ja hyvä mieli harjoituksissa.

”Meidän seuran cheerperheeseen jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Tervetuloa liikkumaan!”

Susanna Jaakkola

Susanna toimii Liikuttajissa aikuisten ja lasten liikunnan ohjaajana sekä urheilufysioterapeuttina. Lapsille Susanna ohjaa temppujumppaa ja aikuisille hän pitää Voimaa ja hallintaa -ryhmää. Suosittua temppujumppaa hän on ohjannut kohta 30 vuotta, tavoitteenaan luoda lapsille liikunnan iloa ja opettaa perusliikkumistaitoja telinevoimistelun alkeisharjoitusten avulla. Tunneilla Susanna haluaa pitää iloisen ilmapiirin, jossa lapset saavat omantasoista haastetta ilman kilpailua. Olympiakomitean urheilufysioterapeuttina Susanna on hionut maajoukkueurheilijoiden kehon toimintaa tarkoituksenmukaisemmaksi. Susannan ammattitaito ohjaajan ja urheilufysioterapeutin työssä on rautainen!

”Tervetuloa oppimaan omasta kehostasi, autan sinua siinä.”

Inka Hartikainen

Inka toimii Liikuttajissa tanssijlajien parissa. Inka on itse tanssija ja tanssinopettajaopiskelija. Hänen tanssitaival on alkanut jo viiden vuoden iässä lastentanssilla, siirtyen siitä show-, ja nykytanssin maailmaan. Kuluneeseen viiteentoista vuoteen on mahtunut tanssilajeja aina hiphopista discoon ja balettiin, mutta pääpaino Inkalla on jo pitkään ollut showtanssissa.

Kilpailemisen ja esiintymisen Inka aloitti jo yhdeksän vuoden iässä, eikä kaipuu lavalle ole kadonnut vieläkään. Hän on kilpaillut niin muodostelma-, ja pienryhmä-, kuin duo ja soolosarjoissakin.Omassa tanssissaan ja tanssin opetuksessa Inka panostaa esiintymiseen ja ilmaisuun, puhdasta tekniikkaa unohtamatta. Hän kannustaa opetuksessa oppilaita löytämään myös oman tanssityylinsä.Suurena intohimona Inkalla on koreografioiden tekeminen!

Wilma Pohjanvuori

Wilma toimii Liikuttajissa ohjaajana, sekä apuvalmentajana. Wilma ohjaa voimistelun perusryhmää Eleniä, sekä apuvalmentaa tanssilajien parissa. Wilman lajitausta sijoittuu joukkuevoimisteluun, jota hän on ehtinyt harrastaa 4-vuotiaasta asti! Matkan varrella hän on lisäksi harrastanut muun muassa paritanssia, ratsastusta ja kuvataidetta.

”Parasta ohjaajana olemisessa on nähdä onnistumisia, kehitystä ja saada kaikille iloinen mieli!”
Neela Nikander

Neela toimii Liikuttajissa voimisteluohjaajana, sekä lasten ryhmien apuvalmentajana. Hän on käynyt Suomen Voimisteluliiton valmentajakoulutuksen. Neelan oma lajitausta sijoittuu teline- ja joukkuevoimisteluun.

”Valmentajana kannustan ja olen valmis auttamaan. Tässä työssä parasta on nähdä lasten kehitys ja onnistumiset sekä olla mukana siinä kaikessa!”
Saga Koskinen

Saga toimii Liikuttajissa voimistelu- ja tanssilajien apuvalmentajana. Lisäksi hänellä on kokemusta cheerleading apuvalmentamisesta noin kaksi vuotta. Sagan oma harrastustausta sijoittuu cheerleadingiin, tanssiin ja joukkuevoimisteluun. Joukkuevoimistelua Saga ehtikin harrastaa kilpatasolla noin kahdeksan vuotta.

”Apuvalmentajana pyrin olemaan hyvin energinen ja kannustava. Parasta valmentamisessa on joukkueen yhteinen kehittyminen ja loistavan yhteishengen luominen!”

Minttu Simelius

Minttu toimii Liikuttajissa pienten lasten NinjaGym-ryhmien sekä cheerleadingalkeiden apuvalmentajana. Lisäksi hän harrastaa cheerleadingia seuran juniorien edustusjoukkueessa Fiercessä. Mintun oma harrastustausta sijoittuu tanssiin, nuorisoteatteriin ja cheerleadingiin. Lisäksi hän käy satunnaisesti ratsastamassa. Tanssia Minttu harrasti ennen kouluikää ja seitsemän vuotiaana hän siirtyi cheerleadingin pariin. Cheerleadingin parissa onkin vierähtänyt jo seitsemän vuotta. Minttu toimii ensimmäistä vuottaan apuvalmentajana ja kertoo parasta tähän asti valmentamisessa olleen uudet kokemukset ja uudet tuttavuudet.

”Lasten ohjaamisessa parasta on nähdä heidän heittäytyminen ja riemu, he eivät ota mitään vakavasti ja lähtevät innolla kaikkeen mukaan!”Veera Paavola

Veera toimii Liikuttajissa cheervalmentajien tuuraajana, sekä apuvalmentajana ja sen lisäksi hän harrastaa cheerleadingia seuramme seniorijoukkueessa Savagessa. Harrastustaustaa Veeralta löytyy erilaisista tanssilajeista noin viiden vuoden ajalta, luistelusta neljän vuoden ajalta sekä cheerleadingistä tähän mennessä vähän yli viiden vuoden ajalta. Lasten parissa työskentelystä ja ohjaamisesta hän on saanut kokemusta partiossa jo kolmen vuoden ajalta. Lisäksi Veera on suorittanut ohjaajan peruskoulutuksen.

“Valmentamisessa palkitsevinta on nähdä harrastajien kehitys ja joukkuehengen kasvaminen. Valmentajana pyrin olemaan positiivinen, kannustava ja kaikkia huomioiva.”

Minea Kammonen

Minea toimii Liikuttajissa cheerleading alkeiden valmentajana, sekä lisäksi sijaisena tarvittaessa muissa cheerleadingjoukkueissa ja toisinaan myös pienten lasten harrasteryhmissä. Cheerleadingiä hän on harrastanut seitsemän vuotta. Sen lisäksi Minea on valmentanut Riihimäellä useampaakin lasten ja nuorten cheerleadingjoukkuetta. Tällä hetkellä Minea harrastaa seuran seniorijoukkueessa Savagessa.

“Parasta valmentamisessa on nähdä lasten ilo ja kehittyminen lajin parissa.”