Tanssin kilparyhmän harjoitukset koostuvat mm. tekniikka harjoittelusta, liikkuvuusharjoittelusta, hypyistä,
pirueteista, tempuista, ilmaisusta, voimaharjoittelusta, kehonliikkeiden ja koreografisen taituruuden opiskelusta, koordinaatioharjoitteista, erilaisista rytmeistä ja monipuolisesta luovuutta ruokkivasta liikkeestä.

RiLi Team Dancers kisaa tanssikilpailuissa ja katselmuksissa, kulloistenkin harrastajien toiveiden mukaan. Ryhmä myös esiintyy ohjelmillaan useissa tapahtumissa ja seuran näytöksissä.

RiLi TEAM DANCERS ON SINULLE, JOKA: haluat treenata tavoitteellisesti joukkueen kanssa, nautit esiintymisestä ja kisaamisesta, olet jo harrastanut esim. tanssia, voimistelulajeja, luistelua, aerobicia, cheerleadingiä, jne. Haluat kehittyä monipuolisesti, oppia erilaisia koreografoita, ja haastaa itseäsi monin eritavoin tanssin eri osa-alueilla. 

VALMENTAJINA toimii:

Tanssinopettaja Suvi Lehvonen ja tanssija/tanssinopettajaopiskelija Inka Hartikainen.

Harjoittelemme myös vierailevien valmentajien kanssa, opettelemme työstämään omia koreografioita, opiskelemme kehollista ilmaisua ja eläytymistä.

Jokaisella kilpajoukkueeseen kuuluvalla tanssijalla on mahdollisuus ostaa lisäksi soolo- tai duovalmennusta, sekä kilpailukoreografia!

Harjoitukset maanantaisin klo 17-19 Kalevantalolla ja keskiviikkoisin klo 19-21 Karan koulun yläsalissa.