RL Dancers, +15 v

Tanssin kilparyhmän harjoitukset koostuvat muun muassa tekniikkaharjoittelusta, liikkuvuusharjoittelusta, hypyistä,
pirueteista, tempuista, ilmaisusta, voimaharjoittelusta, kehonliikkeiden ja koreografisen taituruuden opiskelusta, koordinaatioharjoitteista, erilaisista rytmeistä ja monipuolisesta luovuutta ruokkivasta liikkeestä.

RL Dancers kisaa tanssikilpailuissa ja katselmuksissa, kulloistenkin harrastajien toiveiden mukaan. Ryhmä myös esiintyy ohjelmillaan useissa tapahtumissa ja seuran näytöksissä.

RL Dancers on sinulle, joka haluat treenata tavoitteellisesti joukkueen kanssa, nautit esiintymisestä ja kisaamisesta, olet jo harrastanut esim. tanssia, voimistelulajeja, luistelua, aerobicia, cheerleadingiä, jne. Haluat kehittyä monipuolisesti, oppia erilaisia koreografoita, ja haastaa itseäsi monin eritavoin tanssin eri osa-alueilla. 

Harjoitukset tiistaisin klo 18.30-20.30 Kalevantalolla ja keskiviikkoisin klo 19-21 Karan koulun yläsalissa.

Valmentajat:

Tanssinopettaja Suvi Lehvonen
Tanssija/tanssinopettajaopiskelija Inka Hartikainen.

Harjoittelemme myös vierailevien valmentajien kanssa, opettelemme työstämään omia koreografioita, opiskelemme kehollista ilmaisua ja eläytymistä.

Jokaisella kilpajoukkueeseen kuuluvalla tanssijalla on mahdollisuus ostaa lisäksi soolo- tai duovalmennusta, sekä kilpailukoreografia!