Temppujumppa, 4-6 v

4-6 vuotiaiden Temppujumppa on vauhdikas ja monipuolisesti välineitä hyödyntävä ryhmä. Tunneilla kehitetään lasten perusliikkumistaitoja voimistelutelineiden ja monenlaisten temppuratojen avulla. Mukana menossa ovat esim. voimisteluarkut, -pukit ja -penkit, rekki, köydet ja renkaat, tramppa, matot sekä hernepussit, pallot, vanteet ja hyppynarut – liikuntaleikkejä tietysti unohtamatta.

Susanna Jaakkolan yli 20 vuotta vetämä monipuolinen Temppujumppa sopii yhtä hyvin tytöille ja pojille. Se sopii myös erinomaisesti monen urheilulajin alkeis- tai oheisharjoitteluksi. Apuohjaajana ryhmässä on taitava, jo isoksi kasvanut temppuilijamme Lenni.

Mahtava ryhmä lapselle joka haluaa mukavan liikuntaharrastuksen kerran viikossa, haluaa täydentää liikuntaharrastuksia monipuolisesti kehittävällä tunnilla, osaa jo toimia ryhmässä ja kuunnella ohjeita.

Ohjaajan terveiset:

Tavoitteenani on luoda lapsille liikunnan iloa ja opettaa perusliikkumistaitoja telinevoimistelun alkeisharjoitusten avulla. Tunneilla haluan pitää iloisen ilmapiirin, jossa lapset saavat omantasoista haastetta ilman kilpailua, mutta jumppasääntöjä ja ohjaajan ohjeita tulee noudattaa, jotta voimme tehdä temppumme turvallisesti.

Harjoitukset Herajoen koululla tiistaisin klo 18-18.50

Ohjaaja:

Susanna Jaakkola

Apuohjaajat:

Maria Lahtela
Lenni Jaakkola