Fysioterapeutin tunti: voimaa ja hallintaa

Yksinkertaisia, mutta sitäkin tarkempia harjoitteita, jossa saat ammattilaisen yksilöllisen ohjauksen omaan treeniin. Kehität lihasvoimaa ja kehonhallintaa; liikkeet voivat olla tuttuja, mutta fysioterapeutin kanssa keskitytäänkin pieniin, mutta tärkeisiin yksityiskohtiin. Mukana myös pilatestyyppisiä harjoitteita. Tunnilla työskennellään oman kehonpainolla sekä hyödynnetään kuntoutuksessa käytettäviä apuvälineitä. Tunti ohjataan yhteisen alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoittelun periaatteella, jolloin mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen.

Tämän treenin suola on kokenut liikkeen ammattilainen, jonka silmä hoksaa nopeasti kehosi heikoimmat lenkit. Susannan ohjauksessa kiinnität huomion olennaisiin asioihin oman kehosi toiminnassa. Sopii vasta liikuntaharrastusta aloitteleville kuin aktiiviliikkujillekin. Erinomainen tehotreeni syksyn pimeneviin arki-iltoihin! Lähellä sinua varsinkin, jos asut Riihimäen etelä-/länsipuolella.

Loistava ryhmä sinulle joka haluat tarkempaa lihaskuntotreeniä arkeen, olet kärsinyt tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai haluat ennaltaehkäistä niitä, arvostat asiantuntevaa ohjausta ja ammattilaisen neuvoja, etsit keinoja kehon oikeanlaiseen toimintaan, ja tuet mielelläsi lähiliikuntaa.

Ohjaajan terveiset:

Olympiakomitean urheilufysioterapeuttina olen hionut maajoukkueurheilijoiden kehon toimintaa tarkoituksenmukaisemmaksi. Samalla tavoin kuntoilijoiden kehon toimintaa voi ja kannattaa tarkastella vähän tarkemmin. Helposti kehomme tottuu suorittamaan liikkeitä tietyllä tavalla, mutta työn, rakenteellisen ominaisuuden, vamman tai tavan vuoksi se ei aina ole terveyden näkökulmasta optimaalisin. Vaikka toimimme ryhmässä, tavoitteenamme on harjoitella kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Omassa työssäni tavoittelen aina sitä, että ihminen oppisi aistimaan ja tuntemaan oman kehonsa paremmin. Tervetuloa oppimaan omasta kehostasi, autan sinua siinä.

Tiistaisin klo 19-20 Herajoen koululla

Ohjaaja:

Susanna Jaakkola