Rentouttava kesä takana ja tiukka syksy edessä?

Hengähdyshetkessä luodaan turvallinen ja hiljainen tila, jossa voit olla läsnä itsellesi. Kehomme kertoo meille usein enemmän kuin tuhat mielessä kiiltävää ajatusta, siksi sitä on hyvä pysähtyä kuuntelemaan, ilman kiirettä tai painetta suoriutua.

Hengähdyshetken tärkein tarkoitus on tuoda meidät arjen melskeestä itsemme äärelle. Teemme kehollisia joogasta tuttuja harjoituksia, ei suorittaen vaan täysin omaa kehoa kuunnellen, rauhoitamme hermostoa hengitys- ja hiljentymisharjoituksin sekä olemme läsnä itseämme varten.

Hengähdyshetki tarjoaa ihanan mahdollisuuden päättää viikko hiljentymiseen, ottaa hetki itselle sekä aloittaa uusi viikko rauhassa ja mahdollisimman stressivapaasti.

Kaiken Rock n’ Rollin keskellä on hyvä hidastaa tahtia ja löytää uusia ulottuvuuksia kehollisesta harjoittelusta. Hengähdyshetki sulkee arjen kajarit hetkeksi ja tarjoaa lempeitä sävelmiä erilaisin kehollisin-, hengitys- ja hiljentymisharjoituksin. Tule kokeilemaan! ❤

Ohjaajana kurssilla on Pia-Marie Lahti. Pia-Marie on terveydenhuollon ammattilainen sekä joogaopettaja. Näiden lisäksi hän on työskennellyt erilaisten taideterapia- ja NLP-menetelmien parissa.

Hengähdyshetki on kurssimuotoinen ryhmä
Su klo 16:30-18:00 (29.8., 12.9., 26.9. & 10.10.2021) Herajoen koululla.

Toiveiden mukaan järjestämme kurssille jatkoa!

Ohjaaja:

Pia-Marie Lahti