Sini Harjula

Cheerleading lajipäällikkö

Sini toimii Liikuttajissa cheerleadingin lajipäällikkönä sekä valmentaa lajin parissa. Sini on aloittanut harrastamisen noin 14 vuotta sitten ja on harrastanut lajia Lahdessa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Tuusulassa. Viimeisimmässä seurassa Sini harrasti SM-tason edustusjoukkueessa.

Valmentajana Sini on toiminut viimeisen kuuden vuoden ajan, ja on valmentanut sekä mini- että juniorijoukkueita. Sini oli myös tuomassa cheerleadingia takaisin Riihimäelle, sillä kuusi vuotta sitten he perustivat toisen valmentajan Tanjan kanssa Cheerleadingjoukkue Wildin.

Sinin mielestä parasta valmentamisessa on päästä tekemään yhdessä, nähdä joukkueen kehittyvän ja tietysti kisakokemukset! Valmentajan roolissa Sinin parhaita kisasaavutuksia ovat Feral -joukkueen kaksi pronssia UnelmaCup kisoista, sekä kultaa CheerNääs kisoista.

”Cheerleading on lajina monipuolinen ja uusissa taidoissa onnistuminen on aina mahtavaa! Parasta on myös joukkuekaverit, sekä uusien ystävien saaminen lajin kautta!”

sini.harjula(a)liikuttajat.net

Mirja Oksanen

Kaudella -22 Mirja toimii Liikuttajissa cheerjoukkue Fiercen valmentajana. Cheerleadingin pariin Mirja päätyi jo noin 17 vuotta sitten. Valmentajan tehtäviä lajin parissa hän on tehnyt jo kymmenen vuotta.

Oman lajiuransa aikana Mirja on ehtinyt kilpailemaan erinäisillä kokoonpanoilla, ja muutamien höntsäilyvuosien jälkeen hän palasi vielä naisten SM-edustusjoukkueeseen muutamaksi kaudeksi. Nykyään Mirjan focus on täysin valmentajan tehtävissä ja lajin kehittämisessä Riihimäen Liikuttajissa. Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut valmentajana Riihimäellä alkeisjoukkeissa, seniorijoukkueissa sekä juniorijoukkueissa, joista on kertynyt myös kilpailumenestystä.

Valmentajana Mirja pyrkii tukemaan joukkueen yhteistä kehitystä jokaisen yksilön osaamistasoa myötäillen ja vahvuuksia korostaen.

”On mahtavaa, että saan toimia luottamushenkilönä harrastajien kehityksessä niin lajin kuin elämän muilla osa-alueilla! Mikään ei voita yhteistä tekemistä ja yhteisiä onnistumisen tunteita, tervetuloa meidän mukaan maailman parhaan lajin pariin!”

cheerleading(a)liikuttajat.net

Tanja Rantanen

Tanja toimii Liikuttajissa cheerleadingvalmentajana yli kuuden vuoden valmennuskokemuksella. Lajin harrastamisen Tanja aloitti vuonna 2005. Hän on harrastanut lajia niin Tuusulassa, Helsingissä, kuin Riihimäelläkin ja kilpaillut SM-tasolla sekä päässyt edustamaan Suomea myös EM-kilpailuissa vuonna 2012!

Muutama vuosi sitten Tanja siirtyi harrastajan roolista kokonaan valmentamaan. Valmentajana Tanja pyrkii olemaan positiivinen ja kannustava sekä tukemaan urheilijoiden kehitystä yksilöinä ja joukkueena.

”Laji on joukkueurheilua parhaimmillaan ja parasta valmentajana onkin nähdä urheilijoiden yhdessä onnistumisen riemu. Laji on kulkenut matkassani lapsuudesta asti ja se on antanut minulle aivan unohtumattomia kokemuksia, liikkumisen iloa ja ennen kaikkea elinikäisiä ystäviä!”

cheerleading(a)liikuttajat.net

Johanna Rantanen

Johanna toimii Liikuttajissa cheerleadingvalmentajana sekä urheilijana. Lisäksi hän ohjaa pienten lasten NinjaGym-Parkour ryhmiä, joiden ohjaamiseen hän on viimeisimpänä kouluttautunut. Valmentajana Johanna on toiminut jo yli kuusi vuotta erilaisissa joukkueissa. Hän on valmentanut hyvin eri ikäisiä lapsia ja nuoria (mikrot 3-6v., minit 7-12v. ja junnut 12-16v.). Johanna on itse harrastanut lajia jo yli 16 vuotta, mm. Tuusulassa, Helsingissä ja Riihimäellä. Vuosien aikana hänelle on kertynyt paljon kokemusta sekä kilpailusaavutuksia. Johanna onkin kilpaillut SM-, EM-, sekä MM-tasolla ja saavuttanut useamman SM-kullan, EM-kullan sekä MM-pronssia!

Valmentajana Johanna pyrkii olemaan positiivinen ja kannustava ja hän haluaakin ylläpitää joukkueen hyvää yhteishenkeä ja joukkueen yhteistä kehitystä. Joukkueessa jokainen jäsen on tärkeä ja Johanna haluaa omalla toiminnallaan tukea joukkueen lisäksi myös jokaisen kehitystä yksilöinä.

”Cheerleadingissä mielestäni parasta on monipuolisuus ja yhteishenki. Lajiin kuuluu monta eri osa-aluetta, joten lajissa voi kehittyä hyvin laajasti. Cheerleading on nopeasti kehittyvä laji, jossa voit kehittää ja haastaa itseäsi jatkuvasti. Yhteishenki on lajissa aivan mahtava, joka näkyy myös ikimuistoisissa kisoissa, joissa kaikki kannustavat toisiaan.”

cheerleading(a)liikuttajat.net

Sonja Ronkainen

Sonja valmentaa ja harrastaa Liikuttajissa cheerleadingia. Lajin parissa Sonja on ehtinyt olla jo noin 10 vuotta, aloittaen harrastuksen kuusi vuotiaana Riihimäen silloisessa cheerseurassa. Valmentajana Sonja on ehtinyt toimia kuusi vuotta ja on valmentanut sekä minejä, että junioreita. Sonja ohjaa lisäksi Riihimäen kaupungin Harrastamisen Suomen mallin kerhoja.

“Valmentamisessa parasta on päästä seuraamaan lasten kehitystä lajissa ja kokea muut huikeat kokemukset yhdessä heidän kanssaan. Cheerissä parasta on lajin monipuolisuus,  positiivinen asenne sekä kannustus esimerkiksi muita joukkueita kohtaan. Treeneissä toimitaan aina joukkueena ja kukaan ei joudu olla yksin.”

Maria Evelä

Maria toimii Liikuttajissa cheerleading valmentajana, aikuisliikunnan ohjaajana, sekä lasten perusryhmien ohjaajana. Marian lajitausta sijoittuu joukkuevoimisteluun. Vauhdikkaan ja monipuolisen cheerleadingin pariin hän ajautui muutamia vuosia sitten. Näiden vuosien ja joidenkin koulutusten aikana Maria on oppinut paljon sekä kehittynyt valmentajana huimasti! Maria haluaakin innostaa lapsia ja nuoria värikkään lajin pariin, sekä olla osana ikimuistoisia hetkiä joita cheerleadingin parissa varmasti kohtaa. Valmentajana Maria pyrkii olemaan aina kannustava ja ennen kaikkea positiivinen. Erityisen tärkeää Marialle on, että jokaisella harrastajalla on turvallinen ja hyvä mieli harjoituksissa.

”Meidän seuran cheerperheeseen jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Tervetuloa liikkumaan!”

Nina Ahola

Nina toimii ohjaajana NinjaGymissä sekä syksyllä 2022 vastuuohjaajana lasten pallopeleissä.

Ninalta löytyy pitkä tausta palloilulajeista. Takana on 26 harrastusvuotta sekä noin viisi vuotta valmennuskokemusta.

Koulutukseltaan Nina on sosionomi AMK ja sen lisäksi hän on opiskellut kasvatustieteitä Helsingin yliopistossa. Vapaa-ajalla hänet löytää todennäköisimmin jalkapallokentiltä.

Ohjaajana Nina pyrkii erityisen turvalliseen ja kannustavaan ilmapiiriin, josta ei varmasti kehuja puutu. Hänen erityisosaamiseen kuuluu viittomakieli ja tukiviittomat, joten niihin liittyvät rajoitteet eivät ole este tulla mukaan Nina tunneille.

”Ohjaamisessa ehdottomasti parasta on nähdä lasten innostus, onnistumiset ja kehitys!”

Minea Kammonen

Minea toimii Liikuttajissa cheerleading alkeiden valmentajana, sekä lisäksi sijaisena tarvittaessa muissa cheerleadingjoukkueissa ja toisinaan myös pienten lasten harrasteryhmissä. Cheerleadingiä hän on harrastanut seitsemän vuotta. Sen lisäksi Minea on valmentanut Riihimäellä useampaakin lasten ja nuorten cheerleadingjoukkuetta. Tällä hetkellä Minea harrastaa seuran seniorijoukkueessa Savagessa.

“Parasta valmentamisessa on nähdä lasten ilo ja kehittyminen lajin parissa.”
Wilma Pohjanvuori

Wilma toimii Liikuttajissa ohjaajana, sekä apuvalmentajana. Wilma ohjaa Ninan kaverina Yksisarvisten tanssijumpassa, Palloiluissa ja Ninja Gym-ryhmissä. Wilman lajitausta on joukkuevoimistelussa, jota hän on ehtinyt harrastaa 11 vuotta. Matkan varrella hän on lisäksi testannut paritanssia, nyky- ja show-tanssia, ratsastusta ja kuvataidetta.

Wilma ohjaa lisäksi Riihimäen kaupungin Harrastamisen Suomen mallin kerhoja.

”Parasta ohjaajana olemisessa on nähdä onnistumisia, kehitystä ja saada kaikille iloinen mieli!”
Minttu Simelius

Minttu toimii Liikuttajissa pienten lasten NinjaGym-ryhmien sekä cheerleadingalkeiden apuvalmentajana. Lisäksi hän harrastaa cheerleadingia seuran juniorien edustusjoukkueessa Fiercessä. Mintun oma harrastustausta sijoittuu tanssiin, nuorisoteatteriin ja cheerleadingiin. Lisäksi hän käy satunnaisesti ratsastamassa. Tanssia Minttu harrasti ennen kouluikää ja seitsemän vuotiaana hän siirtyi cheerleadingin pariin. Cheerleadingin parissa onkin vierähtänyt jo seitsemän vuotta. Minttu toimii ensimmäistä vuottaan apuvalmentajana ja kertoo parasta tähän asti valmentamisessa olleen uudet kokemukset ja uudet tuttavuudet.

”Lasten ohjaamisessa parasta on nähdä heidän heittäytyminen ja riemu, he eivät ota mitään vakavasti ja lähtevät innolla kaikkeen mukaan!”

Veera Paavola

Veera toimii Liikuttajissa cheervalmentajien tuuraajana, sekä apuvalmentajana ja sen lisäksi hän harrastaa cheerleadingia seuramme seniorijoukkueessa Savagessa. Harrastustaustaa Veeralta löytyy erilaisista tanssilajeista noin viiden vuoden ajalta, luistelusta neljän vuoden ajalta sekä cheerleadingistä tähän mennessä vähän yli viiden vuoden ajalta. Lasten parissa työskentelystä ja ohjaamisesta hän on saanut kokemusta partiossa jo kolmen vuoden ajalta. Lisäksi Veera on suorittanut ohjaajan peruskoulutuksen.

“Valmentamisessa palkitsevinta on nähdä harrastajien kehitys ja joukkuehengen kasvaminen. Valmentajana pyrin olemaan positiivinen, kannustava ja kaikkia huomioiva.”


Sofia Konopliv

Sofia toimii Liikuttajissa apuvalmentajana cheerleadinin puolella ja sijaistelee eri ryhmiä tarpeen mukaan. Sofia on harrastanut myös cheerleadingia nuorempana, mutta vahvin lajitausta hänellä on telinevoimistelussa, jota hän ehti harrastaa kymmenen vuotta ennen kuin siirtyi tanssin pariin. Telinevoimistelun myötä Sofian akrotausta on vahva ja sitä osaamista hän tuo Liikuttajissa erityisesti cheerakroalkeisiin vierailevana valmentajana. Tanssin Sofia aloitti viime vuonna Liikuttajissa ja onkin lajin parissa menestynyt jo upeasti.

“Parasta ohjaamisessa on nähdä ohjattavien onnistumiset sekä kehitys ja olla mukana luomassa positiivista ilmapiiriä!”