Parkour, yli 7v

Parkour on Rankasta lähtöisin oleva liikuntamuoto, joka on kehittynyt kaupunkiympäristössä. Klassisessa parkourissa edetään kaupunkiympäristössä liikkeen katkeamatta ilman apuvälineitä. Liikkuminen voi olla juoksua, hyppyjä, kiipeämistä, tasapainoilua ja vaikkapa roikkumista.

Harjoituksissa treenataan perusliikkeitä, tehdään erilaisia ratoja ja pidetään hauskaa! Opittuja taitoja sovelletaan erilaisissa ympäristöissä kekseliäästi, miten liikkujan päähän sitten pälkähtääkin. Parkour kehittää monipuolisesti liikkumisen perustaitoja, kuten ketteryyttä ja koordinaatiokykyä. Tunnit soveltuvat mainiosti niin pojille kuin tytöille.

Liikuttajien parkouria vetävät Manteli Finland Oy:n kokeneet ja koulutetut parkour-ohjaajat. Tunnit pidetään Herajoen koulun liikuntasalissa ja ulkona piha-alueella. Huoltajat liitetään WA-ryhmään, jossa ohjaaja ilmoittaa etukäteen treenikerran varusteista.

Mantelin Parkouriin ovat tervetulleita kaikki 7-vuotta täyttäneet. Osallistujien määrän ja ikäjakauman perusteella voidaan perustaa toinenkin ryhmä.

+7v torstaisin klo 17:45 Herajoen koululla

Ohjaaja:

Manteli Finland Oy, julkaistaan pian!

Apuohjaaja, tuuraaja:

Wilma Pohjanvuori

Kategoriat: