Riihimäen Liikuttajat ry on tammikuussa 2021 rekisteröity uusi yhteisöllinen urheiluseura

Liikuttajat ry toimii paikallisesti erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä turvallisen ja terveellisen kaupunkiyhteisön edistämiseksi. Seurana asetamme itsellemme kaikessa toiminnassa kahdensuuntaisia tavoitteita: urheiluseuratavoitteita ja yhteisöllisiä tavoitteita.

Urheiluseuratavoitteilla tarkoitamme liikunnan, urheilun ja valmennuksen järjestämistä ja tuottamista, ja toiminnassamme mukana olevien terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. 

Yhteisöllisillä tavoitteilla tarkoitamme aktiivista osallistumista kansalaisten ja paikallispolitiikan välisiin keskusteluihin ja ruohonjuuren vaikuttamistyötä turvallisen ja terveellisen kaupunkiyhteisön puolesta. 

Liikuttajat ry:n jäsenet ovat ja saavat olla aktiivisia ja kantaa ottavia, erityisesti liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Seuran vaikuttamiskeinoja ovat esim. koulutukset, tapahtumat, yhteistyöprojektit ja kaikenlainen hyväntuulinen yhteisöä rakentava toiminta.

Ajattelemme, että Riksussa on tilaa isoille ja pienille toimijoille. Isot urheiluseurat voivat toimia laajemmin ja vaikuttavammin, pienemmät ketterästi siellä, missä on vielä uusia liikkujia tavoitettavana. Pieni toimija voi ketterämmin kokeilla ja kehittää uusia tapoja toimia, ilman suuria riskejä tai kustannuksia. Yhteisön rakentajia tarvitaan turvallisen ja terveellisen Riksun rakentamiseksi. Yhdessä saamme aikaan enemmän.

Liikuttajat ry on Suomen voimisteluliiton ja Suomen Cheerleading-liiton jäsenyhdistys

Liikuttajat ry:n toiminta kaudella

Liikuntatuntimme järjestetään pääsääntöisesti koulujen saleissa, striimit ja pientapahtumat sekä aikuisliikuntaa mm. Käräjätalolla. Lajivalikoimamme elää ohjaajiemme mukana ja muu toiminta aktiivisten seuratoimijoiden mukana. Osallistu ja tule mukaan rakentamaan kotikaupunkia!

Jokaiselle sopivaa liikuntaa ja hikoilua
Hikoiluttavaa ja hauskaa liikuntaa kouluikäisille iltapäivisin ja alkuillasta, aikuisille loppuillasta. Tulevalla kaudella esim. energianpurkua ja liikuntataitoja sekä voimistelun ja nykytanssin alkeita alakouluikäisille. Vauhdikasta cheerleading jatkaa alkeista kilpajoukkueisiin, leikki-i ja päiväkoti-ikäiset jumppaavat, ninjailevat, temppuilevat ja palloilevat ja aikuisille tarjotaan sekä hikistä, että huoltavaa terveysliikuntaa.

Tapahtumat, koulutukset ja yhteisöllinen toiminta Kaikille avoimet liikuntapäivät, terveyden ja hyvinvoinnin koulutukset, tempaukset ja pientapahtumat, aktiivinen toiminta kaupunkiyhteisöissä ja yhteistyö seurojen välillä – kaiken tämän toivomme kasvavan seuran mukana.

Esitä meille myös villit ideasi hyvinvoinnin edistämiseksi! Saatat saada meistä kaverin.