Riihimäen Liikuttajat ry on tammikuussa 2021 rekisteröity uusi yhteisöllinen urheiluseura

Liikuttajat ry toimii paikallisesti erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä turvallisen ja terveellisen kaupunkiyhteisön edistämiseksi. Seurana asetamme itsellemme kaikessa toiminnassa kahdensuuntaisia tavoitteita: urheiluseuratavoitteita ja yhteisöllisiä tavoitteita.

Urheiluseuratavoitteilla tarkoitamme liikunnan, urheilun ja valmennuksen järjestämistä ja tuottamista, ja toiminnassamme mukana olevien terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. 

Yhteisöllisillä tavoitteilla tarkoitamme aktiivista osallistumista kansalaisten ja paikallispolitiikan välisiin keskusteluihin ja ruohonjuuren vaikuttamistyötä turvallisen ja terveellisen kaupunkiyhteisön puolesta. 

Liikuttajat ry:n jäsenet ovat ja saavat olla aktiivisia ja kantaa ottavia, erityisesti liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Seuran vaikuttamiskeinoja ovat esim. koulutukset, tapahtumat, yhteistyöprojektit ja kaikenlainen hyväntuulinen yhteisöä rakentava toiminta.

Ajattelemme, että Riksussa on tilaa isoille ja pienille toimijoille. Isot urheiluseurat voivat toimia laajemmin ja vaikuttavammin, pienemmät ketterästi siellä, missä on vielä uusia liikkujia tavoitettavana. Pieni toimija voi ketterämmin kokeilla ja kehittää uusia tapoja toimia, ilman suuria riskejä tai kustannuksia. Yhteisön rakentajia tarvitaan turvallisen ja terveellisen Riksun rakentamiseksi. Yhdessä saamme aikaan enemmän.

Liikuttajat ry on Suomen voimisteluliiton ja Suomen Cheerleading-liiton jäsenyhdistys

Liikuttajat ry:n toiminta kaudella 2021-2022 

Liikuntatuntimme järjestetään pääsääntöisesti koulujen saleissa, striimit ja pientapahtumat mm. Käräjätalon Neukkarilla. Lajivalikoimamme elää ohjaajiemme mukana ja muu toiminta aktiivisten seuratoimijoiden mukana. Osallistu toimintaan ja tule mukaan rakentamaan kotikaupunkia!

Jokaiselle sopivaa liikuntaa ja hikoilua
Hikoiluttavaa ja hauskaa liikuntaa kouluikäisille iltapäivisin ja alkuillasta, aikuisille loppuillasta. Tulevalla kaudella esim. energianpurkua ja liikuntataitoja alakouluikäisille pojille, voimistelun alkeita ja nykytanssia alakouluikäisille tytöille, vauhdikasta cheerleadingia alkeista kilpajoukkueisiin, iloista jumppaa ja temppuilua leikki- ja päiväkoti-ikäisille, hikistä ja helppoa aikuisten terveysliikuntaa, aikuisten nyky- ja show-tanssi ja toimintakyvyn ammattilaisen treeni yksilöllisellä korjaavalla otteella.

Joukkue- ja yksilövalmennus
Osa ohjaajistamme on liikunnan ammattilaisia. Jos olet lapsi tai nuori, joka tähtäät tosissasi kilpailemiseen tanssi- tai voimistelulajissa, voit hankkia Liikuttajilta yksilöllistä tukea harjoitteluusi edulliseen seurahintaan. Kohteena voi olla esim. tekniikka, ilmaisu, koreografiat, kilpaurheilijan valmennus, täydentävä valmennus ja psyykkinen sparraus tai vaikkapa terveyttä turvaava monilajivalmennus.

Tapahtumat, koulutukset ja yhteisöllinen toiminta Kaikille avoimet liikuntapäivät, terveyden ja hyvinvoinnin koulutukset, tempaukset ja pientapahtumat, aktiivinen toiminta kaupunkiyhteisöissä ja yhteistyö seurojen välillä.