Yksisarvisten tanssijumppa, 3-5v

Ilmoittaudu SuomiSportissa: https://www.suomisport.fi/events/5dd7eb9d-d6cf-428d-ba89-ec8bc7d93541

Yksisarvisten tanssijumpassa yhdistyvät tanssi, voimistelu ja temppuilu kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä. Harjoitukset tehdään leikinomaisesti ja sukellamme erilaisten tanssi- ja voimisteluliikkeiden maailmaan, jossa kehon liikkeitä yhdistää musiikki. Tunneilla hyödynnetään myös erilaisia välineitä, kuten vanteita, nauhoja, naruja ja ihania pehmoleluja. Näiden kanssa teemme erilaisia pyörähdyksiä, hyppyjä ja taivutuksia unohtamatta jokaisen lapsen omaa luovaa liikkumista. Elämyksellinen tunti sisältää tanssin lisäksi myös akrobatiaa kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsilläseisonnan alkeita tietenkin innostavan musiikin kautta. Tunneille tarvitset mukaan ainoastaan juomapullon ja mukavat liikuntavaatteet. 

Ihan tuntuu, kuin tanssisi hattaran päällä!

Ohjaajan terveiset:

Yksisarvisten tanssijumpassa pidetään hauskaa yhdessä liikkuen. Jokainen 3-5 vuotias on tervetullut tunnille tanssimaan ja oppimaan uutta. Tanssin ja voimistelun yhdistäminen kehittää monipuolisesti lapsen omaa kehon tuntemusta ja hallintaa. Tilaa on myös vapaalle tanssille, jossa jokaisen lapsen luovuus ja mielikuvitus pääsee valloilleen. 

Yksisarvisten tanssijumppa maanantaisin 18-18:50 Kalevantalolla

Ohjaaja:

Nina Ahola
Reetta Kallio

Apuohjaajat:

Wilma Pohjanvuori
Elsamaria Arkonsuo


Keijujen tanssia ja voimistelua, 6-8v

Ilmoittaudu SuomiSportissa: https://www.suomisport.fi/events/61652c6e-ed5b-42ee-9493-48a9e4ce7040

Ryhmässä harjoitellaan musiikin ja leikkien avulla voimistelun ja tanssin alkeita. Harjoitukset suunnitellaan lasten taitotason mukaan ja heidän toiveitaan kuunnellen. Iloisilla tunneilla hyödynnetään monipuolisesti erilaisia välineitä ja kannustetaan kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Tanssi ja voimistelu kehittävät yhdessä monipuolisesti lapsen kehonhallintaa ja liikkumistaitoja.

Ohjaajien terveiset:

Keijut on ryhmä, johon jokaisen on turvallista tulla ja jossa on kiva olla. Tälle tunnille voit osallistua, vaikka et olisi ennen harrastanut tanssia tai voimistelua. Kannustamme sinua kokeilemaan uusia juttuja ja opit varmasti hienoja taitoja.

Keijut harjoittelee Herajoen koululla torstaisin klo 16:45-17:40 (55min)

Ohjaajat:

Wilma Pohjanvuori
Emmi Muntila