Perhesirkus

Perhesirkus on alle kouluikäisten noin 2-6-vuotiaiden lasten ja vanhemman (kummi, isovanhempi tai muu tuttu aikuinen) yhteinen tunti! Perhesirkuksessa lapset pääsevät temppuilemaan oman aikuisen kanssa tehden yhdessä erilaisia akrobatia liikkeitä. Tunnilla kokeillaan myös jongleerausta, vannetemppuja ja muita sirkusvälineitä!

Tästä tarvii lisätietoa! >>

Seikkailijoiden sirkustunti

Tempputunnin tarkoitus on liikuttaa niin lasta kuin aikuistakin. (Aikuinen voi olla niin lapsen äiti, isä, mummi, pappa, kuin kummi.) Tunti sisältää lastenmusiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä, akrobatiaa, temppurataa sekä eri liikuntavälineiden käyttöä. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään lasten motorisia taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja kehonhallintaa.

Lisätietoja, kiitos >>

Hetki kahdestaan -äitiysliikuntatunti, treenikaverina vauva.

Hetki kahdestaan on äidin ja vauvan (2-12kk) yhteinen ryhmäliikuntatunti, jossa pääpaino on turvallisessa synnytyksestä palautumiseen sopivassa liikunnassa, sekä äidin ja vauvan välisen kiintymyssuhteen vahvistamisessa.

Tunnit pitävät sisällään vaihtelevasti lihaskuntotreeniä, ottaen huomioon vatsalihasten erkauman sekä lantionpohjan harjoittelun. Lisäksi tunneilla on venyttelyä, loruja sekä hieman elementtejä myös vauvasirkuksen maailmasta.

Joo, haluan kuulla lisää! >>