Pallopelit

Ketut 3-4 v., ilmoittautuminen SuomiSportissa: (linkki tulossa)
Sudet 5-7 v.
, ilmoittautuminen SuomiSportissa: (linkki tulossa)
Karhut 8-11v., ilmoittautuminen SuomiSportissa: (linkki tulossa)

Viihtyykö lapsesi pallopelien parissa, mutta oma laji ei ole vielä selvinnyt? Tule mukaan pallopeleihin, missä tutustumme useampaan lajiin kauden aikana. Tunneilla harjoitellaan muun muassa jalkapalloa, salibandyä, käsipalloa sekä mahdollisesti muita palloilulajeja lasten toiveita kuunnellen. Jokaisella tunnilla tutustutaan kiertävästi yhteen lajiin kerralla käyden läpi lajin tekniikkaa, ohjattuja harjoitteita sekä sääntöjä pelailun aikana. Ryhmässä voi käydä harrastusmielessä ilman sen kummempia tavoitteita tai ryhmä voi toimia hyvänä ponnahduslautana kohti tavoitteellisempaa harrastamista oman suosikkilajin parissa. Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet, sisäkengät ja juomapullo.

UUTENA RYHMÄNÄ Pallopeli Karhut 8-11v, jossa pelataan hieman tavoitteellisemmin, kuitenkin hauskanpito edellä. Karhut saavat lisäksi omat painetut pelipaidat ja heille järjestetään harjoituspelejä esimerkiksi omia vanhempia, sisaruksia tai muita tuttuja vastaan.

Ohjaajan terveiset:

Tunneilla haluan pitää kannustavan ja turvallisen ilmapiirin jossa kaikilla on lupa epäonnistua sekä onnistua. Pallopeleissä tutustutaan lajeihin ilman kilpailua. Tule siis mukaan pelaamaan ja löytämään uusia palloilukavereita!

Ketut maanantaisin klo 17:30-18:15 Kalevantalolla

Sudet maanantaisin klo 18:15-19:00 Kalevantalolla

Karhut maanantaisin klo 19:00-19:50 Kalevantalolla

Ohjaajat:

Nina Ahola
Reetta Kallio

Apuohjaajat:

Emmi Muntila
Wilma Pohjanvuori