Heippa aikuisliikkujat!

Vielä joudumme hieman kauden aloitusta venyttämään ja näillä näkymin pääsemme kauden aloittamaan maanantaina 14.2.2022. Jatkamme kautta 30.5.2022 asti ja pidämme aikuisliikunnan tunnit myös hiihtolomalla. Näin saamme kaikki 15 kertaa toteutettua. Uutuutena maanantain tunnit Tanssi vieköön ja Vahva keho, joissa ohjaajana Kristiina Peltola. Koulutukseltaan Krisse on liikunnanohjaaja, sairaanhoitaja, sekä ensiavun ja terveystiedon kouluttaja. Lisäksi hän on käynyt laidasta laitaan eri lajien täydennyskoulutuksia ja kursseja. Tuntien hinta yksittäin 70€ / kausi tai yhteispakettina 120€ / kausi. Tervetuloa tutustumaan myös näille tunneille, kokeilu on maksutonta.

Tanssi vieköön

Tanssin riemua ilman vaikeiden koreografioiden opettelua. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Heittäydytään eri musiikkityylien vietäväksi rennolla asenteella ja pirteällä mielellä! Iloitse liikkeestä musiikin mukana, hikoile, hengästy ja riemuitse! Tältä tunnilta saat iloisen mielen!

Harjoitukset maanantaisin 18.30-19.15 Kalevantalolla

Vahva keho

Kehoa muokkaava, lihaksia vahvistava sekä rasvanpolttoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa edistävä monipuolinen tunti. Suurten lihasryhmien lisäksi keskitymme myös syvien tukilihasten aktivointiin, kuten keskivartalo ja lantionpohja. Harjoitukset maanantaisin 19.15-20 Kalevantalolla

Kevään aikana järjestämme myös yksittäisiä aikuisliikunnan ulkotunteja, sekä treenipäivän. Tiedotamme näistä lisää myöhemmin.

Kevätterveisin,
Riihimäen Liikuttajat ry

Kategoriat: Ajankohtaista