NAISTEN TREENIPÄIVÄ 21.5.2022

• Tanssi vieköön
klo 10-10:45, Kalevantalo
• Muokkaus ysäriltä
klo 11-11:45, Kalevantalo

-ei vaadi ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle
-yhteishinta 12€, yksi tunti 8,50€
-maksutapoina pankkikortti ja käteinen

• Lantionpohjatöitä -työpaja
klo 12:30-14, Käräjätalon Neukkari

-vaatii ennakkoilmoittautumisen
-hinta 15€
-maksutapoina pankkikortti, käteinen, lasku

15€ hintaan sisältyy 45 min työskentely asiantuntijan ohjauksessa, mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun tunnin jälkeen, sekä 1-2 lasillista proseccoa tai raikasta alkoholitonta juomaa.

Mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (ke 18.5. klo 16 mennessä tai kunnes ryhmä on täysi), ilmoittaudu suoraan Neukkarille: neukkari(a)andrea.fi | 0400456499.

Neukkarilla tarjolla salaattilounas klo 11:45-12:30 hintaan 6,50€

Tuntikuvaukset
Treenit käynnistää helppo, vauhdikas ja hikinen Tanssi vieköön! Starttaa lauantai tällä yksinkertaisin askelin ja tanssittavin kappalein etenevällä hyväntuulen tunnilla! Tunnilla annetaan musiikin viedä ja nostatetaan hiki pintaan helppojen askelsarjojen avulla. Erityisiä tanssitaitoja ei vaadita, lopputuloksena on iloa liikkeestä ja liikkumisesta.

Moniko teistä muistaa 90-luvun hittituotteen muokkauksen? Nyt se on Liikuttajilla! Muokkaus ysäriltä käynnistyy yksinkertaisella lämmittelysarjalla, jatkuu RVP (reisi-vatsa-peppu) – lihaksiin osuvalla ”muokkaavalla” lihaskunto-osiolla ja päättyy keveään venyttelyyn. Ja ysärikomppien säestyksellä jumpataan, tietty!

Pohjatöitä on lantion alueen ja lantionpohjan lihasten hallintaan keskittyvä työpajatunti. Saat harjoittelun lomassa käytännönläheistä tietoa näiden tärkeiden lihasten toiminnasta ja naisten yleisistä lantion alueen vaivoista. Treenin päättää lasi tai pari ihanan viileää juomaa: valintasi mukaan prosecco tai raikas keväinen alkoholiton juoma. Tunnille mahtuu mukaan kahdeksan ensimmäiseksi ilmoittautunutta – huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.

Treenit ohjaa kokenut liikunnanohjaaja, kätilö ja erikoissairaanhoitaja Kristiina (Krisse) Peltola. Hän toimii arkityössään kätilönä ja ensiavun ja terveystiedon kouluttajana. Krisse ohjaa viikoittain aikuisten ryhmäliikuntaa Uudellamaalla ja Hämeessä, keväällä 2022 myös Riihimäellä Liikuttajissa. Itse hän liikkuu mielellään rennosti ja tunteella – Krissen ohjauksessa ei tarvitse pingottaa tai jännittää.

Kategoriat: Ajankohtaista