Avoin cheerleadingleiri elokuussa Riihimäellä!


Ennen syyskauden aloitusta järjestämme pari cheerleadingin täyteistä leiripäivää 7.8 lauantaina sekä 14.8 lauantaina. Voit olla harrastanut cheerleadingia aiemmin, tai olla kokonaan uusi harrastaja. Leirille ovat kaikki tervetulleita!
Cheerleading on lajina monipuolinen ja vauhdikas. Lajiin kuuluu stuntit eli nostot, heitot, kannustushuudot, pyramidit ja akrobatia. Näitä taitoja harjoittelemme seuran valmentajien johdolla. Luvassa on laadukkaita ja hauskoja harjoituksia!


Hinta: 35e/päivä, sisältää lämpimän ruoan. Leirin kesto 5h.
7.8 la uudet harrastajat sekä level 1-2
14.8 la level 3-5 (vanhat harrastajat level 1-2, jos haet tulevalle kaudelle level 3, voit osallistua myös tälle leirille!)


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Lajipäällikkö Sini Harjula
sini.harjula(a)liikuttajat.net