Vauvan tahdissa -äitiysliikuntatunti on äidin ja vauvan yhteinen ryhmäliikuntatunti, jossa pääpaino on turvallisessa synnytyksestä palautumiseen sopivassa liikunnassa, sekä äidin ja vauvan välisen kiintymyssuhteen vahvistamisessa.

Tunnit pitävät sisällään vaihtelevasti tanssillisia treenejä, circuit tyylistä lihaskuntotreeniä, sekä venyttelyä. Tuntien tarkoituksena on kohottaa kuntoa, sekä vahvistaa syviä vatsalihaksia ja lantionpohjalihaksia.

Tunnit ohjaa 2baby -äitiysliikuntaohjaaja Tanja Rantanen. Tunnin kesto on 45minuuttia ja tuntien rakenteessa on huomioitu synnytyksestä palautuminen, sekä lapsentahtisuus. Tunnin jälkeen on aikaa rauhassa syöttää vauva ja vaihtaa kuulumisia muiden kanssa. Suositusikä vauvalle on 2-9 kuukautta. Tunnit pidetään Riihimäen keskustassa vanhalla Käräjätalolla tunnelmallisessa ja viihtyisässä tilassa. Tilassa on kaksi wc:tä ja keittiö, jotka ovat tuntien aikana ja jälkeen käytössä.

7.9.-30.11.2022
85e/kausi
keskiviikkoisin klo 12-13
Vanha Käräjätalo, Palstakatu 7-9

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu ryhmään Suomisportissa https://www.suomisport.fi/events/6ca3907a-d941-4808-aeb2-1caf0eac03aa

Kategoriat: Ajankohtaista