Liikuttajien syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja poikkeuksellisesti rekrytoidaan jäseniä seuran hallitukseen. Hallituksen valinta on tavallisesti kevätkokouksen asialistalla, mutta nopeasti vilkastuneen toiminnan ansiosta hallitukseen tarvitaan lisää tekijätyyppejä.

Riihimäen Liikuttajat ry SYYSKOKOUS 18.11.2021 klo 18-19:30
Käräjätalon Neukkarilla

1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto
6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat:

Valitaan hallitukseen 1-2 jäsentä 18.11.2021 -> kevätkokous 2022

LÄHDE MUKAAN HALLITUKSEEN KEHITTÄMÄÄN UUDEN SEURAN TOIMINTAA

  • Oletko kiinnostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista? Onko sinulla esim. viestinnän, markkinoinnin tai taloushallinnon osaamista? Työskenteletkö liikunta-alalla tai terveydenhuollossa? Tai palaako sydämesi lapsille ja nuorille? Jos olet kivi, joka ei helposti sammaloidu, tule kanssamme rakentamaan uudenlaista Liikuttajien yhteisöä! Seura tarvitsee kaikenlaisia aktiivisia ihmisiä, taustaan ja ammattiin katsomatta: olet lämpimästi tervetullut mukaan.
  • Tällä hetkellä Liikuttajat ry:n hallituksen muodostavat seuran perustajat puheenjohtaja Maria Pohjanvuori, taloudenhoitaja Crisse Raitokoski ja tanssi- ja voimisteluvalmentaja Suvi Lehvonen. Haemme nyt yhtä tai kahta uutta jäsentä etukäteen mukaan hallitustyöhön kevätkokoukseen 2022 saakka, josta halukkailla on toki mahdollisuus jatkaa. Hallituskausi on kaksi vuotta ja ehdolle asettuminen tehdään kirjallisesti.
  • Lähetä lyhyt vapaamuotoinen esittely ma 8.11.2021 mennessä otsikolla ‘Ehdolla hallitukseen’, osoitteella Maria Pohjanvuori, liikuttajat(a)liikuttajat.net Ehdokkaat esitellään jäsenille sähköpostitse keskiviikkona 10.11.
Kategoriat: Ajankohtaista