Aurinkoista elokuuta Liikuttajien jäsenet!

Seuramme syyskausi starttaa virallisesti tällä viikolla ja lukujärjestyksessä on monta uutta liikuttavan hauskaa tuntia. Ryhmät ovat jo aika täysiä, mutta toki muutamassa on vielä paikkoja. Jos siis esim. lähelläsi eläviltä pieniltä ihmisiltä puuttuu liikuntaharrastus, käykää tutustumassa tarjontaan sivulla https://liikuttajat.net/.

Tänä syksynä olemme ottaneet jäsenhallinnassa käyttöön uuden Suomisport -järjestelmän. Suomisportissa ilmoittaudutaan ryhmiin, hallitaan seuran jäsenyyksiä, maksetaan kausimaksut ja jäsenmaksut, sekä hoidetaan läsnäoloseurantaa. Näet Suomisportissa omat ja huollettavasi ryhmät, ryhmien harjoituskalenterit, sekä voit ilmoittaa etukäteen osallistumisesi ryhmän harjoituksiin. Maksut hoidetaan Suomisportissa ja näet sieltä avoimet ja maksetut maksusi. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, ota yhteys laskutukseen. Viestimme jatkossa pääosin Suomisportin sekä huoltajille tarkoitettujen WhatsApp -ryhmien kautta. Lataathan siis puhelimeesi Suomisport-sovelluksen omasta sovelluskaupastasi, jolloin kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Voit asioida Suomisportissa myös selaimen kautta (https://info.suomisport.fi/), mutta suosittelemme sovellusta. Sähköpostin käytöstä luovumme asteittain kokonaan. Suomisport-sovelluksesta löydät myös jäsenkorttimme. Jäsenkorttia näyttämällä saat -20 % alennuksen Riihimäen Team Sportia myymälästä.

Liikuttajien hallitus kutsuu teidät ylimääräiseen jäsenkokoukseen, sillä meillä on haussa täydennystä keskeisille pelipaikoille:

 • Puheenjohtaja: Elämäntilanteen muuttuessa seuran puheenjohtajalla ei ollutkaan mahdollisuutta jatkaa tehtävässään pidempään, joten seuramme tarvitsee uuden puheenjohtajan.
 • Hallituksen jäsenet: Urheiluseuran pyörittämisessä tarvitaan myös monenlaista osaamista, mm. asiakaspalveluasennetta, talousosaamista, IT-taitoja, markkinointisilmää, ideanikkareita, roudareita, hyvinvoinnin asiantuntijoita.
  Jos sinua siis kiinnostaa olla mukana rakentamassa  omannäköistä, terveellistä yhteisöä, nyt on mahdollisuus antaa siivu osaamistasi Liikuttajille oman arkesi ja sen aikataulujen puitteissa!
 • Taloudenhoitaja/talousvastaava: Tarvitsemme taloudenhoitajan/talousvastaavan, joka vastaa yhdessä työparin/taloustiimin kanssa seuramme laskutuksesta, laskujen maksusta, tilinpäätöksestä, yleisestä taloustilanteen hallinnasta sekä osallistuu budjetointiin yhdessä hallituksen kanssa. Tärkeintä tehtävässä on innokas asenne, mutta koska tällä hetkellä hallitustiimistämme puuttuu talousosaaja, toivoisimme että sinulla olisi osaamista tai kokemusta talousasioista. Taloudenhoitajan ei tarvitse olla hallituksen jäsen tai hakeutua hallitukseen, voit siis toimia hommassa myös hallituksen ulkopuolelta. Taloudenhoitajaksi hakeutumisessa ei ole takarajaa, mutta toivomme että voisit aloittaa pikaisesti.

Mielenkiinnon ja motivaation lisäksi laki edellyttää, että hallituksen:

 • puheenjohtajan tulee olla täysi-ikäinen eikä hän saa olla vajaavaltainen, holhouksenalainen eikä konkurssissa; isäksi hänen asuinpaikkansa tulee olla Suomessa, ja
 • hallituksen jäsenen tulee olla 15 vuotta täyttänyt seuran jäsen.

PUHEENJOHTAJAN JA UUSIEN HALLITUSJÄSENIEN VALINNAN AIKATAULU

 1. Ilmoita ehdokkuudestasi kirjallisesti. Lähetä hallitukselle postia viimeistään sunnuntaina 21.8. klo 12 mennessä: hallitus@liikuttajat.net  Kerro tavoitteletko puheenjohtajan vai jäsenen/varajäsenen paikkaa ja esittele itsesi muutamalla rivillä. Kuvankin saa lähettää. Liity myös seuran jäseneksi, jos et jo ole.
 2. hallituskausi on kaksi vuotta, puolet hallituksesta on erovuorossa vuosittain
 3. puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan
 4. hallituksessa on vapaana 3 varsinaisen jäsenen paikkaa ja 8 varajäsenen paikkaa
 • Ehdokkaat esitellään sähköpostitse Jäsentiedotteessa maanantaina 22.8. Tutustu ehdokkaisiin ja laita jäsenkokouksen päivämäärä kalenteriin!
  Liikuttajien kokouksessa saavat äänestää kaikki 15 vuotta täyttäneet jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun.
 • Ryhmiin ilmoittautuneet ovat saaneet kutsulinkin seuran jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistussähköpostin mukana. Jos et ole ilmoittautumisen yhteydessä vielä liittynyt jäseneksi, muistathan liittää harrastajan myös seuran jäseneksi. Liittymisen hyväksynnän jälkeen maksa jäsenmaksu Suomisportissa.
 • Huoltaja, kannattajajäsen, joka et tällä hetkellä liiku seurassa, liity jäseneksi Suomisportissa oheisesta linkistä: https://seurat.suomisport.fi/invite/4f84dc24-2da9-4098-bb9b-1080d9da5cdc Jäsenyyden hyväksynnän jälkeen maksa jäsenmaksu Suomisportissa.
 • Jäsenkokous on keskiviikkona 31.8. klo 18 Käräjätalon Neukkarilla (Palstakatu 7-9, 1.krs). Kokouksessa valitsemme uuden puheenjohtajan ja täydennämme hallitusta. Seura tarjoaa pientä kokousevästä. Tule paikalle tutustumaan ja valitsemaan avainpelaajia seuraavalle kaudelle!

Terveisin hallitus

Kategoriat: Ajankohtaista