Liikuttajien syyskausi 2023 starttaa kivalla kattauksella lasten ja nuorten liikuntaa. Lukujärjestyksestä löytyy mukuloiden viime kauden lempparitunnit ja tietysti tärkeä joukkuelajimme cheerleading. Tänä syksynä myös myös aikuisten ryhmäliikunta tekee pitkään odotetun comebackin…. TADAA! Kahdella uunituoreella ryhmäliikuntatunnilla!

Lapset ja nuoret

Uramon koulu säilyy RL Cheerleadingin kantapaikkana, mutta keskiviikkoisin treenataan tutussa Karan koulun alasalissa. Taaperoiden ja leikki-ikäisten pallopelit eli Puput, Ketut ja Sudet sekä mainio Yksisarvisten tanssijumppa ja ihan uusi Perhesirkus-tunti pidetään keskustassa Kalevantalolla.

Temppuilevat NinjaGym-Parkour-ryhmät harjoittelevat entiseen tapaan Karan koulun alasalissa ja Mantelin Parkour jatkaa Herajoen koululla. Ennakkotiedoista poiketen Herajoella on aloittamassa myös parkourin alkeisryhmä, Hämähäkkimiehen Parkour 5-7-vuotiaille – mahtavaa!

Herajoella starttaa tällä kaudella uusi Keijut, maanmainio tanssin ja voimistelun alkeita yhdistelevä harrastusryhmä 6-8-vuotiaille. Jos et vielä ole löytänyt omaa vakavampaa harrastusta, tykkäät liikkua musiikin tahdissa ja opetella taitoliikkeitä, Keijut voisi olla sinun ryhmäsi!

Aikuisten ryhmäliikunta ja perheliikunta

Aikuisliikunnan uusi debyytti tapahtuu Riihimäen Käräjätalolla, osoitteessa Palstakatu 7-9. Tanssisalissa kauden aloittavat keskiviikkona 30.8. aivan uudet tunnit Toiminnallinen treeni ja Kangoo Jumps alkeet. Ilmoittautuminen näihin ryhmiin on auki Suomi Sportissa (ks. Ilmoittaudu).

Eikä tässä vielä kaikki – aikuisten lukujärjestys elää vielä. Torstai-iltoihin on Herajoelle tulossa lyhyempi kurssimuotoinen Kehonhuolto (8 kertaa), jossa parannetaan liikkuvuutta, ryhtiä ja joustavuutta mm. Fascia method-vaikuttein. Näistä tunneista lisää pikapuoliin.

Iloksemme perheliikuntatunteja on lukkarissa jo kolme! Perhesirkuksen lisäksi alkaa keskiviikon aamupäivissä jälleen 6.9. supersuosittu Vauvan tahtiin-tunti ja sen uusi jatkoryhmä, Taaperon tahtiin.

Mukaan hyvinvointipäivään?

Myöhemmin syksyllä nautimme Hyvinvointipäivästä, jossa kuulemme kiinnostavan asiantuntijapuheenvuoron, teemme puolen tunnin minitreenejä ja seuraamme toivottavasti urheiluasujen ja kiinnostavien hyvinvointituotteiden esittelyitä. Ota yhteyttä jos haluat olla mukana hyvinvointipäivän järjestelyissä (toimisto(a)liikuttajat.net).

Kaikenlaista mukavaa on teidän varalle suunniteltu – tervetuloa Liikuttavaan seuraan!