Tiedote / Liikuttajien Joulunäytös 5.12.2021

Aluehallintovirasto on tehnyt eilen 2.12.2021 päätöksen kieltää Kanta-Hämeen alueen kaikki yli 50 henkilön yleisötapahtumat 4.12.21 alkaen.

Tapahtuman saa järjestää ja rajoitukset voi välttää silloin kun yleisöön tulevalla on näyttää EU:n  koronarokotustodistus, enintään 72h vanha negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta covid-19 taudista enintään kuusi kuukautta aiemmin.

Riihimäen Liikuttajat ry on päättänyt järjestää tapahtuman. Varauduthan siis tulemaan paikalle hyvissä ajoin ennen näytöksen alkua, varautumaan mahdolliseen jonotukseen ja näyttämään koronapassin ovella. Koronapassi vaaditaan vain yli 16-vuotiailta katsojilta. Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan passin tarkastukseen. Lipunmyynti on avoinna sunnuntaina klo 9.45-12.30. Ovet katsomoon avataan klo 12.30, jotta pysymme aikataulussa ja saamme näytöksen aloitettua klo 13.

Valitettavaa on, että aluehallintoviraston päätös tulee voimaan näin lyhyellä varoitusajalla, seuran on kuitenkin noudatettava voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja edellytyksiä tapahtuman järjestämiseksi. Seuran hallitus teki päätöksen koronapassin käyttöönotosta yksiselitteisesti sen pohjalta, että yhteinen tahto on laittaa lapset ja nuoret etusijalle ja mahdollistaa heille ensimmäinen näytös todella pitkään aikaan.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden seurata näytöstä, vaikka paikan päälle ei pääsisikään. Tämän vuoksi tapahtumasta tehdään tallenne. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan myös livestriimauksen, ja olemme yrittäneet tänään selvittää mahdollisuuksia sen toteuttamiseksi. Tällä hetkellä kaikki striimauspalvelut ovat ruuhkautuneita, mutta tiedotamme tästä lisää heti kun selviää, onnistuuko toteutus.

Toivomme, että ne, joilla on mahdollisuus tulisivat paikan päälle katsomaan ja kannustamaan hienoja esityksiä, joita lapset ovat ahkerasti syksyn aikana harjoitelleet. Maksettu lippu turvaa sen, että seura saa katettua näytöksestä ja tallenteesta, sekä mahdollisesta striimauksesta aiheutuneet kustannukset. Tallenteen sekä mahdollisen striimilinkin saa ilman kustannuksia, ja palautamme lipun hinnan halutessa niille, jotka ovat estyneet pääsemään paikan päälle.

Lisätietoja rajoituksista saa https://avi.fi/etela-suomi

Pahoittelemme todella paljon viime hetken muutoksia.

Lämpimästi tervetuloa!

Riihimäen Liikuttajat ry

Hallitus


VOIT LUNASTAA LIPPUSI EDELLEEN ENNAKKOON TAI OSTA NE OVELTA

Maksa lippusi ennakkoon tilisiirtona Oma Säästöpankkiin FI89 4108 0011 8166 78 Riihimäen Liikuttajat ry. Muista käyttää maksuviitettä 50005, ota Urheilutalolle mukaan kuitti tai kuvankaappaus maksustasi
Voit myös maksaa MobilePaylla Neukkarin kauppiastunnuksella 45410 (Riihimäen vanha Käräjätalo), muista käyttää maksuviitettä 50005 Lisätiedot-kentässä. Varaudu näyttämään maksu MobilePaysta Urheilutalolla.
Voit ostaa lipun myös ovelta pankkikortilla tai MobilePaylla. Lipunmyynti aukeaa Urheilutalolla klo 9.45, tulethan ajoissa paikalle jos haluat ostaa lipun vasta paikan päällä.

LIPPUJEN HINNAT

Aikuiset 10 eur
5-18 vuotiaat lapset ja nuoret 5 eur, neljä-vuotiaat ja pienemmät sylissä ilman veloitusta
Perhelippu 25 eur, 2 aikuista, 2 lasta

MAKSUJEN PALAUTUKSET

Peruutathan lippusi ennen näytöstä (viimeistään 5.12.2021 klo 12). Lähetä sähköpostilla nimesi, maksamasi summa, maksupäivä ja tilinumerosi osoitteeseen laskutus(a)liikuttajat.net

Lisätietoja saat tarvittaessa

toimisto(a)liikuttajat.net, puh. 044 493 2216

Kategoriat: Ajankohtaista

1 kommentti

Joulunäytös 5.12.2021 – Riihimäen Liikuttajat ry & #183;4. joulukuun, 2021 17.46

[…] Huom! 3.12.2021 Tiedote joulunäytökseen liittyen – Tiedote – Joulunäytös 5.12.2021 […]

Kommentointi on suljettu.